Подарък за приятели

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за приятели. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за приятели” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява забавен и чаровен подарък, който излъчва уют и радост.

Картина от камъни, представяща семейство пингвини в заснежена обстановка, е прекрасен подарък за приятели. Той не само ще им донесе удоволствие и радост, но и ще им напомни за важността на семейството и приятелството.

На сцената са нарисувани мама, татко и двете им деца пингвинчета. Родителите стоят горди с усмивки на лицата си. Едното дете е заето с пързалянето в снега, а другото стои близо до родителите си, гледайки с радост и любопитство.

Заснеженият пейзаж, който ги заобикаля, създава уютна атмосфера и усещане за зимна магия. Белият сняг, който покрива земята, придава картина на чистота и свежест, а заснежените дървета и къщички добавят естетиката на сцената.

Като подарък за приятели, тази картина от камъни не само е визуално привлекателна, но и носи със себе си послание за семейната топлина, детската радост и значението на приятелството. Всеки пингвин представлява символ на обич и внимание, което близките хора даряват един на друг, а зимната обстановка добавя допълнително очарование и атмосфера на спокойствие.

С тази картина от камъни приятелите Ви ще имат възможност да се насладят на красивата естетика на зимния пейзаж и да се потопят в моментите на спокойствие и щастие, които представлява семейството и приятелството.

Уникален подарък, който пресъздава чудесния дух на празниците. Тя може да бъде прекрасно допълнение към дома и да донесе усмивки и радост на всеки, който я гледа. Тя приковава погледите с топлината и любовта, излъчвани от пингвинското семейство и забавлението на малкото пингвинче. Напомня ни за важността на семейните моменти и радостта по време на празниците.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: “Подарък за семейство с бебе” , „Подарък за семейство на море“ , “Подарък за младо семейство”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за приятели”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *