Подарък за Рождество

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за Рождество” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

“Подарък за Рождество”, е изключително специален и значим подарък. Той ще създаде топла и празнична атмосфера в дома на получателите. Прозиведението е нещо повече от просто изкуство. Символ е на топлина и любов, които семейството споделя заедно през празничния сезон.

В центъра на тази уникална композиция е изобразен Иисус Христос в каменните ясли. Света Богородица е изпълнена с нежност и благоговение, а Йосиф стои умиротворен и изпълнен с отговорност и преданост. В допълнение, са нарисувани овчица и магаренце, представяйки традиционен елемент към сцената.

Кометата привлича вниманието и служи като ориентир към рождествения момент. Каменните ангели стоят внимателно със своите разперени крила, предавайки чувство на благословение и защита. Също така, върху камъните на ангелите са написани поздравителни послания, които да изразят празничното настроение и духа на обединение на семейството.

Различните цветове и форми на камъните представляват различни аспекти на празника. Топлите тонове символизират любов и радост, а студените оттенъци на синьото представляват спокойствие и тишина.

Освен това, размерът на картината може да бъде подбран така, че да отговаря на предпочитанията и пространството на дома на получателите. Малките и уникални детайли правят подаръка още по-специален, като например допълнителни акценти като малки дървени пръчици, от които е направена яслата.

В крайна сметка, картината от камъни “Подарък за Рождество” е нещо, което ще създаде специален и незабравим момент за семейство. Той ще им напомни за важността на общността и любовта през празничния сезон. Този уникален подарък ще бъде ценен спомен за годините напред и ще донесе радост и щастие на семейството през цялата година.

Уникалната картина предава красотата на този светъл и свещен момент, като съчетава природната изящност на камъните с духовната сила на Рождество Христово.

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: Подарък “Рождество Христово” , “Подарък за Коледа” , “Подарък за Рождество Христово”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Рождество”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *