Подарък “Рождество Христово”

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък “Рождество Христово” е рисувана картина с ръчно подбрани речни камъчета. Представя светлата и благословена сцена на рождението на Христос. Тя е вълнуващ и въздействащ подарък, който припомня на всички нас значението на Рождеството и дава уют и вдъхновение. Сцената придава на атмосферата мир и спокойствие.

В центъра на картината – подарък “Рождество Христово” е изобразено малкото Божие дете – Иисус Христос като бебе покрит с пелени. Дева Мария е изобразена като дълбоко възхитена майка, съчетавайки светлосиньо и бяло, които символизират чистотата и небесната благодат. Праведният Йосиф стои с почит и умиление, излъчвайки защита и грижа. Дева Мария и Йосиф го обгръщат с любов. Над тях, във въздуха, се издига ангелче, което символизира божествената благодат и защита над семейството и новороденото момченце. Витлеемската звезда, която свети на небето, е ярък символ на ръководството и светлината, която насочва пътя на всички, които се стремят към Исус Христос. Самата сцена е изобразена с топли, земни тонове, което подчертава природния и органичен характер на събитието.

Яслата, в която е поставено бебето Христос, е направена от дървени пръчици, създавайки усещане за простота и скромност. От двете страни на яслата са нарисувани кравичка и овчица също от камъчета. Те добавят допълнителен елемент на природата и привличат вниманието към скромността и простотата на рождението на Христос. Тяхното присъствие придава усещане за спокойствие и благодат, допълнително засилвайки общото усещане за топлина и мир.

В небето има ангелче и блести с надежда Витлеемската звезда. Те подчертават светлината и светостта на този божествен момент.

Този подарък “Рождество Христово” представлява светлината на вярата и любовта, изразена през рождението на Иисус Христос. Тя е символ на надеждата, мира и благословението, които донесе Рождеството. Този изкуствен образ на светия момент може да бъде дълбок и духовно вдъхновяващ подарък или декорация, които припомнят за основите на вярата и божествената любов.

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: “Подарък за Рождество” , “Подарък за Коледа” , “Подарък за Рождество Христово”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък “Рождество Христово””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *