Подарък с Дядо Коледа за приятели

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Коледен подарък за семейство. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък с Дядо Коледа за приятели“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за любимо семейство. Композицията изобразява добрият Дядо Коледа, който е оставил подаръци под елхата.

Чудесен подарък за приятели, особено през коледните празници, когато вълнението и очакването за празника са най-високи. В тази картина Дядо Коледа е изобразен с всичките си характерни елементи – червен костюм, бяла брада и ръкавици.

Дядо Коледа е икона на коледния сезон и символ на радост и щастие. В картината той е изобразен, като маха, показвайки своето весело настроение и готовността си да раздаде радост и подаръци на всички, които го очакват с нетърпение. Разположена до него, стои красива елха, украсена с разноцветни топки, които придават на картината още повече коледно настроение и уют.

Фонът на картината “Подарък с Дядо Коледа за приятели“ е тъмно син, където снежинките се спускат нежно и леко, създавайки атмосфера на магия и вълшебство. Това тъмно синьо небе придава допълнително вълнение и очарование на сцената, като я прави още по-мистериозна и вълнуваща.

“Подарък с Дядо Коледа за приятели“ е не само красиво изображение, но и символ на топлото и весело настроение на коледните празници. Тя е подходящ подарък за всеки, който обича коледната магия и желае да сподели тази радост с близките си. Красивата картината от камъни ще донесе усмивки и радост на всеки, който я получи, като напомня за важността на обичта, щедростта и доброто сърце, които ни вълнуват през коледните празници.

С наближаване на коледните и новогодишни празници, започва големия въпрос какъв подарък да изберем за близките ни. Това е различен и интересен подарък, с който аз успях да зарадвам едно мило семейство 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: “Подарък за семейство с деца” , “Подарък за сестра” , „Подарък за влюбена двойка“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък с Дядо Коледа за приятели”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *