Подарък за майка

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за майка. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за майка” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Изобразява бяло цвете с две пъстроцветни пеперуди. Красив и символичен подарък за майка. Това изображение не само ще я зарадва визуално, но и ще й предостави уникален и топъл символ на любовта и връзката между вас.

Бялото цвете, което е централна част от картината, е символ на нежност, чистота и искреност. То отразява красивия и нежен дух на майчината обич и грижа.

Двете пеперуди, които се движат около цветето, допълват изображението със своята грация и прелест. Пеперудите са символ на трансформация, свобода и красота на природата. Едната пеперуда, която е кацнала на цветето, може да символизира защитата и грижата, която майката изразява към своето дете. Другата пеперуда, която пърха във въздуха, може да представлява свободата и независимостта, която майката пожелава за своето дете.

Розовите нюанси на фона допълват изображението с топлота и уют. Розовият цвят е асоцииран с нежност, любов и щастие, които са основни характеристики на майчината обич. Те създават уютна и романтична атмосфера, която придава допълнителна стойност на подаръка и го прави още по-специален за майката.

Дървеното пано от камъни “Подарък за майка” е не само очарователно изображение. То е траен и устойчив подарък, който ще радва майката през годините. Може да бъде поставен в дома или офиса й като декоративен елемент, който ще придаде красота и стил на пространството.

В крайна сметка, този подарък за майка е символ на нейната нежност, любов и грижа, както и на връзката между вас. Той е израз на вашата обич и признателност към нея за всичко, което тя прави за вас и за всички моменти, които споделяте заедно.

Може да разгледате други подаръци подходящи за майка: “Подарък за мама” , “Подарък за съпруга” , Подарък за нея “Любовта е във въздуха”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за майка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *