Подарък за Великден

65,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за най-светлия празник Възкресение Христово. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за Великден” е уникален подарък, рисуван с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за интериорна декорация. Композицията изобразява кошница с боядисани пъстроцветни яйчица. Тя е подарък, който изразява обичта и възхищението към специалните моменти и традиции в живота ни.

На картината от камъни се разгръща една удивителна сцена, която е идеален подарък за Великден – кошница, пълна с шарени яйца. Тази картина е символ на радостта и обновлението, които носи пролетта и Великденските празници.

В центъра на картината се намира кошница обвита с една нежна и елегантна розова панделка. Панделката придава допълнително украса и красота на кошницата. Яйцата в кошницата са изобразени в ярки и живи цветове, като всяко е уникално по своя начин. Пред кошницата са разположени още яйчица, които придават допълнителна украса и красота на сцената. Всеки камък е разположен с внимание към детайлите и допълва общия облик и излъчване на кошницата като създава усещане за реализъм и живот.

Шарените яйца, които се намират в кошницата, са символ на новото начало и свежестта на пролетта. Всяко яйце е украсено с уникални и красиви декорации, които ги правят още по-привлекателни и вълнуващи за гледане. Идеален подарък за Великден.

Тази уникална картина от камъни “Подарък за Великден” е не просто подарък – тя е израз на радостта и обновлението, които носят Великденските празници. Тя е напомняне за важността на традициите и обичаите, които обогатяват нашите животи и създават връзка с нашите корени и идентичност.

Картината от камъни “Подарък за Великден” е пълна с шарени яйца, магия и вълнение, която прави този подарък идеален за всеки, който обича Великденските празници. Тя е символ на радостта и обновлението, които носи пролетта и красотата на живота.

Представям Ви една креативна идея как да променим интериора в дома за светлия празник Възкресение Христово 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за дома: „Подарък за Цветница“ , „Подарък за жена за рожден ден“ , “Подарък великденска украса”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,4 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Великден”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *