Подарък за двойки

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за двойки” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. В магическа композиция от камъни, разположени внимателно и с любов, се разкрива чаровната картина на две бухалчета, които стоят в снежната тишина. Зарадвайте любимия човек с прекрасен подарък за нея или него с тази специална картина за влюбени двойки.

Чудесната картина от камъни представлява перфектен подарък за двойки, който излъчва уют и топлина. Тази сцена не само създава усещане за зимна магия, но и показва значението на истинската любов.

На картината са изобразени две бухалчета, които са символ на връзка и сближаване между двама души. Те са позиционирани един до друг, изпъквайки с красивите си форми и текстури. Бухалчетата са изработени със специална грижа и внимание към детайлите, като всяко камъче представлява уникален елемент от сцената.

Недалеч от бухалчетата, се издига една каменна фигура на снежен човек, който ги гледа с умиление. Той представлява наблюдател на зимната сцена, пленен от нежността на момента. Снежният човек придава на картината допълнително очарование. Той е създаден със същата грижа и внимание като бухалчетата. Веки камък е поставен внимателно, за да създаде живописна и забавна фигура.

На фона на картината са разпръстанати камъчета, превърнати в коледни топки. Те са закачени на елхата, която е символ на радостта и празничната атмосфера.

Цялата сцена излъчва спокойствие и хармония, като съчетава естествената красота на природата с магията на празниците.

Тази картина от камъни е перфектен подарък за двойки, защото не само представлява символ на техните взаимоотношения и близост, но и излъчва топлина и уют. Бухалчетата и снежния човек представляват уникални и красиви елементи, които ще зарадват всяка двойка и ще им напомнят за значението на тяхната любов и привързаност.

Може да разгледате други подаръци подходящи за влюбени: “Подарък за влюбени” , “Подарък за влюбени двойки” , “Подарък за съпруга”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за двойки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *