Подарък за сестра

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подходящ подарък за член от семейството. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за сестра” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Картината от камъни, представяща зимна сцена с две пингвинчета, е едно чаровно изображение, което носи уют и топлина дори в заснежената обстановка. В центъра на картината се намират две сладки пингвинчета и до тях едно зайче.

Малкото пингвинче има вързан червен шал, който го прави изключително сладко. То се вълнува от радост, държейки в ръцете си красиво украсен подарък, който очевидно е подарък за по-голямото женско пингвинче. Този жест на даряване и любов към сестрата придава на картината дух на семейна топлина и солидарност. Другото пингвинче излъчва радост и любопитство, като гледа към подаръка с нетърпение. Цветовете и формите на камъните създават живописна и ярка сцена, която подчертава радостта от подаряването.

В задната част на картината са изобразени заснежени къщички, които създават усещане за уют и домашен комфорт. В страни е нарисувано зайче, което добавя весело настроение към картината и придава уникален и весел акцент на сцената. Зайчето символизира игривостта и радостта, които идват с празничните моменти.

Тази картина от камъни е не само прекрасен подарък за сестра, но и символ на връзката и обичта между две близки души. Зимата може да бъде време за създаване на специални спомени и моменти на близост, а тази удивителна картина от камъни представя точно това – уютната обстановка на заснежен пейзаж, където любовта и солидарността могат да цъфтят във всичките си проявления. Вдъхновяващата картина от камъчета ще бъде ценен и вълнуващ спомен за всяка сестра и ще й напомни за важността на семейните връзки и приятелството.

Уникалната картина “Подарък за сестра”, ни зарежда с усмивки и топлина във въображаемия свят на празничната радост и приятелство.

Може да разгледате други подаръци подходящи за зимните празници: “Подарък за приятели” , „Подарък за приятелство“ , “Подарък за двойки”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за сестра”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *