Подарък с дядо Коледа

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за Коледа. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината „Подарък с дядо Коледа“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Тази магична картина от камъни е истинска поетична сцена, която представлява вълнението и чудесата на предстоящата Коледа. Тя обединява няколко символа на празничния сезон, включително Дядо Коледа, еленчета и уютни къщички. Това произведение ни пренася в атмосферата на вълшебство и обич. „Подарък с дядо Коледа“ е не само красива коледна декорация, но и символ на радостта, щастието и семейната топлина, които съпътстват празничния сезон. Тя е идеален подарък за всеки, който обича коледната магия и иска да създаде вълнуващо украшение за своя дом или да подари специална коледна радост на близки и приятели.

На картината се намира Дядо Коледа, който е изобразен с детайлност и топлина. Той е облечен в традиционния си червен костюм, който му придава характерния облик на веселия и доброжелателен дарител. Въоръжен с подаръци се отправя към къщичките, готов да зарадва всяко едно дете. Усмивката на лицето му излъчва радост и смирение. Еленчетата са символ на надежда и дарителство и създават допълнително чувство на веселие и очакване. Къщичките, разположени във фона на картината, придават уют и топлина на сцената. Те са изобразени с множество детайли и представляват символ на семейната общност и топлите семейни моменти през Коледните празници.

Картината „Подарък с дядо Коледа“ е символ на вълшебството и радостта на Коледа. Тя е идеален декоративен елемент за коледна украса в дома или офиса, който създава настроение и очарование в пространството. Тази художествена творба представлява празничната духовност и щедрост на Коледа и може да бъде идеален подарък за обичани хора през този специален сезон. Чудесен подарък за всеки, който обича коледната магия и вълнението на празничния сезон.:)

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: “Подарък за приятели” , “Подарък за двойки” , “Подарък за семейство с дете”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък с дядо Коледа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *