Подарък за семейство с дете

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за семейни приятели. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината от камъни “Подарък за семейство с дете” представя вълнуващо и топло семейно събитие. Тя е изпълнена с обич, топлина и коледно вълшебство. На платното се разкрива уютна сцена, където семейство – мъж, жена и дете, се събират около украсената елха, създавайки момент от дълбока топлина и обич. Те са обгърнати от топлината на дома и се радват на специалния момент заедно. Момиченцето, което се протегнало към коледната елха, е израз на детската радост и вълнение за предстоящите празници.

Каменната елха е изобразена в центъра, с нарисувани многоцветни топки и лампички, представляващи украшенията. Семейството е представено с топли и естествени тонове от камъни, които формират техните фигури. Мъжът е прегърнала своята половинка, излъчвайки обич и взаимност, докато детето им стои с усмивка, току що закичило и последната топчица на приказната елха. Всички са облечени в топли дрехи, които предават уюта и комфорта на дома. Във въздушното пространство над техните глави виси изящно сърце от камък, което символизира връзката и сближаването им.

Червеното сърце от камък, над главите на семейството, е символ на обичта и връзката, която ги обединява. То е напомняне за значението на семейната общност и връзката между близките хора. Червеният цвят е символ на страстта и енергията, които присъстват във връзката между тях.

Камината в картината “Подарък за семейство с дете” е изобразена с камъни и пръчици, които поддържат топлината и атмосферата на вечерта. Огънят свети с топла светлина, преливаща върху сцената и даваща на картината още по-топла и уютна аура. Венецът над камината е символ на традицията и красотата на коледните украшения, които придават уют и радост на дома.

Уникална картина “Подарък за семейство с дете”, която предлага на зрителите възможността да се потопят в топлата и празнична обстановка, която излъчва любов, сплотеност и радост. Тази картина от камъни е символ на семейната обич и радост, които са важни за коледните празници. Тя носи в себе си усещане за топлина и щастливи моменти, които семейството споделя заедно. Тя е не просто подарък, а израз на връзката и общността, която се създава между хората, които обичаме и ценим.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: “Подарък за съпруга” , “Подарък за семейството” , “Подарък за младо семейство”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за семейство с дете”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *