Подарък за семейството

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за близки и роднини. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината от камъни “Подарък за семейството” е рисувана от ръчно подбрани речни камъчета.

Във вълшебна картината от камъни “Подарък за семейството”, представяща топлината и обичта в семейството, се изобразява една уютна сцена. В сърцето на тази картина стоят мъж и жена, изпълнени обич, които се радват на малкото си момиченце, символизиращо щастието и радостта в тяхното семейство.

Майката, която очаква бебе, е символ на новия живот и надеждата за бъдещето. Тя е нарисувана с топлина и усмивка, която отразява радостта и вълнението й за предстоящото пристигане на новия член в семейството. Над нея е изобразен щъркел, който е символ на новото начало.

Бащата, който е прегърнал майката, е символ на подкрепата и обичта в семейството. Той е показан като стабилна и защитническа фигура, която подкрепя своето семейство във всеки етап от техния живот.

Над главите им се извисява щъркел, който носи бебенце. Този момент предава идеята за новото попълнение в семейството, който ще настъпи.

До тях се издига каменна елха, внимателно украсена с различни цветове и форми. Тя създават атмосфера на празничност и вдъхновение, отразявайки коледното чувство в дома на това обичайно семейство.

Камина в ъгъла на картината излъчва топлина и уют. Пламъците от камъни светят в дома, създавайки уюта на зимните вечери и придавайки на семейството уникален момент на споделена топлина.

Този комплексен пейзаж от камъни обединява природната красота, топлината на семейния дом и магията на коледните празници. Всеки камък е внимателно подбран и поставен, създавайки вълшебно изживяване от спокойствие, обич и радост в дома на това прекрасно семейство.

Тази картина от камъни “Подарък за семейството” е не само подарък, а символ на любовта и обичта, която семейството споделя. Тя носи в себе си моменти от очакването на новия член в семейството, обединени с топлината и радостта на коледните празници. Тя е израз на връзката и общността, която се създава между хората, които обичаме и ценим. Картината ще бъде ценен акцент в техния дом и сърце.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: “Подарък за семейство с дете” , “Подарък за семейство с бебе” , “Подарък за младо семейство”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за семейството”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *