Подарък за младо семейство

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за новородено бебе. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за младо семейство” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за бебе. Композицията изобразява баща със своя син, които посрещат майката и бебето. Малчуганът държи балони, на които са написани – името, сантиметрите, часът на раждане, килограмите, датата и деня на раждане на бебето.

Майката, която бута количката с бебето, е изпълнена с нежност и любов. Усмивката на лицето й говори за неизмеримата радост, която изпитва като майка.

Бащата, който стои близо до момчето им, е пълен с гордост и щастие. Той се радва на връзката си със семейството си и е готов да ги защитава и подкрепя във всеки момент.

Синът, който държи балоните с мерките на новороденото бебе, е изпълнен с нетърпение и вълнение. Балоните са символ на предстоящите промени и щастливите моменти, които семейството ще споделя заедно.

Фона е зелена трева и синьо небе, което подчертава природната красота и хармония на сцената. Зелената трева символизира живота, растежа и възобновяването, докато синьото небе е образ на безкрайните възможности и свободата на откритото небе.

Камъните, използвани за създаването на картината, добавят текстура и нюанси, които я правят още по-живописна и привлекателна. Те са символ на стабилността и издръжливостта на семейството и засилват силата на връзката между всички членове на семейството.

Появата на нов живот е неповторимо усещане изпълнено с вълнение и трепет и с този уникален подарък за младо семейство, бихте допринесли за радостта и щастието им. Персонален подарък за новородено бебе, в който можете да запечатате спомените за раждането му.

Тази картина от камъни “Подарък за младо семейство” е не просто подарък, а истинско произведение на изкуството, което носи със себе си съобщение за обичта, подкрепата и връзката, която споделяме с близките си хора. Тя е напомняне за важността на времето, прекарано заедно, и ценността на обичта и взаимоподкрепата, която се ражда в семейството.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейство: “Подарък за семейство с деца” , „Подарък за родители“ , „Подарък за семейство на море“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за младо семейство”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *