Подарък за детска стая

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за детска стая. Паното се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за детска стая е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Този вид изкуство добавя топлина, уют и веселие към интериора и създава привлекателна атмосфера за децата.

Това декоративно пано е идеален подарък за детска стая, който ще бъде обичан и ценен от малките обитатели на това пространство. То не само ще украси стаята, но и ще внесе радост и веселие в живота на децата. Те ще се наслаждават на вълнуващото присъствие на зайчето и ще се чувстват щастливи и комфортни в техните игри и мечти.

В този изключителен дизайн, изкусно съчетаващ естествени материали, се появява чаровното дървено пано от камъни, което разказва историята на природата. На фона на дървото са представени деликатни сцени, които оживяват в топлите нюанси на природните камъни. Този подарък за детска стая е ръчно изработен и изобразява весели и цветни мотиви, които ще зарадват всяко дете.

Централният елемент на паното е каменно зайче, изобразено с нежни и изразителни черти. Зайчето върху гъбка е символ на игривост и невинност, като придава уникален характер на композицията. Камъкът за тяло на зайчето е топъл и натурален, като се допълва от дребни камъчета, изобразяващи мъничките крачета и ръчички, които държат любимото му морковче.

Всички около зайчето са подредени камъни, представляващи цветя с весели цветове. Те създават ярък и енергичен контраст към основата на дървото.

В горния ъгъл на паното е изобразена каменна пчеличка, върху едното цвете. Тя носи допълнителен елемент на игривост и буйство на живот, като допълва темата на сцената. Камъчетата в този контекст съчетават хармония и цветови блясък, давайки живот на тази уникална и естетично изградена композиция.

Подарък за детска стая дървеното пано от камъни представлява уникален сплав между природата и изкуството. Той не само придава красота и уют на пространството, но и разказва нежна и вдъхновяваща приказка за природата и игривите й обитатели.

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: Подарък за любителите на “Замръзналото кралство” , Подарък за любителите на “Влакчето Томас” , Подарък за любителите на “Барбароните”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за детска стая”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *