Подарък за детска градина

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за детска градина. Паното се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за детска градина е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Това изкуство е символ на красота, изобилие и вдъхновение – идеално представяне за детско образователно пространство, изобразяващо нежна и емблематична калинка. Този уникален художествен образ е вдъхновен от природата и придава естетиката на българската символика.

Централната фигура в композицията са камъни във формата на калинка, чиито извити линии и симетрия се вливат хармонично в дървената основа. Камъчетата придават реализъм и изразителност на калинката.

Белите цветя също са символ на чистота, свежест и надежда. Те се асоциират с началото на ново начало и растеж, което е значимо за образователната среда на детската градина. Изображението на бели цветя може да вдъхнови децата да ценят красотата на природата и да се възползват от възможностите за учене и развитие, които им се предоставят.

Фонът на дървеното пано e в ярък зелен цвят, който припомня на свежестта на природата и енергията на децата. Този цвят създава усещане за радост и вдъхновение, което е важно за детската градина. Зеленият фон допълва изображението на калинката и белите цветя. Той подчертава техния красив контраст и визуален ефект. Дървеното пано от камъни е изработено с грижа и внимание към детайлите.

Този подарък е идеален начин да изразите своята обич и признание към детската градина и нейните обитатели. Той не само ще украси пространството, но и ще внесе радост и веселие в ежедневието на децата. Те ще се радват на вдъхновяващото присъствие на калинката и белите цветя и ще се чувстват щастливи и комфортни в тяхната образователна среда.

Дървеното пано с камъчета “Подарък за детска градина” , изобразяващо калинка с бели цветя, представлява творба, която обединява природата и изкуството в изключителна форма. Този хармоничен образ допринася за визуалната изящност на пространството и внушава чувство за красота и българска идентичност.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата учителка: “Подарък за учителка в детската градина” , “Подарък за учители” , “Подарък за 8-ми март за госпожа”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за детска градина”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *