Подарък за дома

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома или работното място. Паното се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за дома е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета.

Във въздушна танцова симфония от цветове и текстури се появява дървеното пано от камъни, олицетворяващо природната красота на цветни пеперуди. Този изключителен художествен образ съчетава естетика на дърво и живата палитра на камъните, придавайки изразителността на природата. Това изкуствено произведение е красиво и елегантно допълнение към интериора, което внушава усещане за спокойствие и хармония. Зарадвайте себе си или Ваши близки и познати с този уникален подарък за дома.

Централният фокус на паното са цветните пеперуди, изобразени от изящни и извити камъчета. Всеки контур е нарисуван с изключителна детайлност и цветове, които придават на пеперудите реализъм и живот. Камъчетата, използвани за тях, създават игривост и движение във въздушния им полет.

Пеперудите са символ на промяна и преображение, което ги прави подходящ елемент за декорация. Техните красиви цветове и грации допълват естетиката на паното, като могат да предизвикат усещане за лекота и свобода.

Цветето представено в паното излъчва радост и енергия. Цветето също така може да бъде символ на живот, обновление и растеж, което придава допълнително значение на изображението. Този елемент добавя аромата и жизнеността на пролетния сезон към композицията, придавайки чувство на свежест и вдъхновение.

Дървената основа, върху която са подредени цветни камъчета, служи като идеален фон за изразителната игра на цветовете. Природната текстура на дървото обогатява характера на паното и придава усещане за топлина.

Този вдъхновяващ подарък за дома излъчва уникален характер, където цветята и пеперудите танцуват във въздушното пространство своя валс. Такъв подарък също така е прекрасен начин да изразите своята любов и внимание към близките си, като им дадете нещо красиво и вдъхновяващо, което да ги радва всеки ден. Той е символ на надеждата, красотата и възможностите, които носи всеки нов ден.

Може да разгледате други подаръци подходящи за дома: “Подарък за 8 март” , “Подарък за Цветница за жена” , „Подарък за жена на 50“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за дома”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *