Подарък за жена на 50

65,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома или работното място. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината „Подарък за жена на 50“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Изобразява шарен паун, който е вълнуващ и елегантен подарък за жена на 50 години. Тази уникална картина представлява символ на красота и елегантност. Шареният паун е израз на гордост, изящество и сила. Той може да бъде вдъхновение и да предизвика вълнение за всеки, който го гледа. Това е чудесен подарък, който ще бъде оценен и обичан през годините.

На картината, паунът е изобразен с изключителна красота и детайлност, като всяко перо е уникално и привлича вниманието си с ярките си цветове и прекрасните си форми. Паунът е символ на благородство и красота.

Цветовете на пауновите пера са ярки и наситени, като се подчертава богатството на неговата красота и великолепието на неговия облик. Неговите красиви пера са внимателно рисувани с разнообразие от цветове – синьо, зелено, жълто и оранжаво, което придава реализъм и блясък на птицата. Всяко перо има своя собствена текстура и блясък, които придават истински обем и дълбочина на картината. Неговата разперена опашка е символ на красотата и елегантността на природата.

Фонът на картината е нарисуван в нежни и успокояващи нюанси, които да подчертват красотата и елегантността на пауновите пера. Мек, пастелен цвят, който допълва визията на пауна.

Картината може да бъде поставена в спалнята, хола или офиса, като напомняне за красотата на живота и възможностите, които я очакват. Тя е произведение на изкуството, което приковава вниманието с невероятния си детайл и богатство на цветовете.

Тази картина от камъни изобразява една от най-красивите и величествени птици на планетата – пауна. Тя е символ на красота, сила и елегантност, което я прави идеален подарък за жена на 50 години. Това е вдъхновяващ подарък, който ще бъде оценен и обичан от всеки, който го получи и ще му донесе радост и вълнение.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за жена” , “Подарък за 8 март” , „Подарък за Цветница“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за жена на 50”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *