Подарък за родители с деца

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за родители. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за родители с деца” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за семейство. Композицията изобразява момиченце люлеещо се на люлка, майка, която държи малкото си момченце за ръка и баща, който им се наслаждава с чаша винце в ръка.

Тази персонална картина “Подарък за родители с деца” изобразява нежен и трогателен момент в живота на едно семейство – моментът, в който родителите са заедно със своите деца. Тя представлява символ на обичта, близостта и свързаността между родителите и техните потомци. Децата около родителите са изобразени с щастливи и радостни изрази на лицата си. Те са пълни с енергия и любопитство, като се наслаждават на близостта и присъствието на родителите си. Децата са символ на бъдещето и на новите възможности.

Майката, която е облечена в красива розова рокля, стои в центъра на сцената и държи за ръка момченцето. Момиченцето е израз на детската радост и вълнение от любимата му игра. Мъжът е символ на подкрепата и сигурността в семейството. Той седи спокоен и ги наблюдава с радост и гордост, докато пие с наслада любимото си вино.

Картината е символ на единството и силата на семейството, което се стреми да преодолява всички предизвикателства заедно. Тя е напомняне за важността на времето, прекарано заедно, и ценността на обичта и подкрепата, която споделяме с близките си хора. Фона представлява свободата и пространството на откритото небе, където семейството може да се наслаждава на моментите, прекарани заедно.

Този уникален подарък за родители с деца е символ на семейната обич и връзка. Тя припомня за важността на семейството и възможностите за радост и щастие, които то носи. Тя е идеален декоративен елемент за всяко семейство и добавя уют и значимост към дома.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: „Подарък за родители“ , “Подарък за семейство с бебе” , “Подарък семейство в Чикаго”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за родители с деца”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *