Подарък за родители

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за семейство. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за родители“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява семейство във вълнуващо съчетание от космос и море. Този уникален подарък изпъква със своята символика и красота.

В центъра на картината е изобразено семейство, състоящо се от родители и дете, които се намират на плажа и широко отварящо се море. Техните силуети са изградени от гладки и цветни камъчета, които придават хармония и светлина на сцената.

Майката и бащата, се наслаждават на момента, когато държат своето дете. Те са изпълнени с радост и щастие, като се радват на всяко преживяване с него.

Техният син е символ на невинността и чудесата на детството. То се е протегнало с една ръка към космоса. Това е израз на неговата любопитство и желание за откриване на нови светове и възможности. Сцената се развива на плажа, където детето може да се наслаждава на свободата и простора на откритото небе. Космосът, е символ на безкрайните възможности и мистериите на живота.

Камъните, използвани за създаването на картината, придават уникална текстура и естетика, която я прави неповторима. Те са символ на здравето и стабилността на семейната връзка и са знак на издръжливостта и силата, която я поддържа.

В небето над семейството е представено безкрайното космическо пространство с планети и звезди. Планетите са нарисувани с топи цветове, които създават чувство за чудо и мистика. Съчетанието на космоса и морето в тази картина представя вечността и неизмеримостта на вселената.

Този оригинален подарък за родители може да бъде интерпретиран като символ на семейната връзка, също така и като отразяване на човешката жажда за откриване и връзка с космоса и морето.

Тази картина от камъни „Подарък за родители“ е не просто подарък, а истинско произведение на изкуството, което носи със себе си съобщение за любовта, обичта и връзката, които споделяме с близките си хора. Тя е напомняне за важността на времето, прекарано заедно, и ценността на обичта и подкрепата, която ни дават родителите ни.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: “Подарък за семейството” , „Подарък за семейство на море“ , “Подарък за младо семейство”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за родители”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *