Подарък за новодомци

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък подходящ за семейство. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за новодомци” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Тя излъчва топлина и уют, представяйки символично елементите на зимната почивка и обстановката на коледните празници. Това прозиведение е идеален подарък за новодомци и е истинско приветствие в техния нов дом.

На картината е изобразена камина, която е сърцето на дома и емблематичен символ за уют и топлина. Над камината виси чорапче, което е традиционен коледен символ за подаръци. Той придава допълнителен коледен дух на сцената и подчертава радостта от новия дом.

В дясно от камината е поставена елха, която е украсена с празнични топки и подаръци. Този елемент не само допълва коледната обстановка, но и предлага вълнуващи възможности за общи моменти на украсяване на дома и създаване на спомени.

От другата страна на камината е изобразена котка, която се излежава. Тя е символ на уют и домашен комфорт, като допълва атмосферата на спокойствие в новия дом. Присъствието на котката предлага допълнителен елемент на домашна топлина.

На стената е разположен рафт, на който стои в саксия цветето “Коледна звезда”. Този елемент придава цветен акцент и предлага свежест на интериора. Цветето е символ на радост и красота, който допълва коледната тематика на картината.

Над камината е поставена и картина на зимен пейзаж, която добавя елемент на вълшебство и красота към сцената. Този детайл придава атмосфера на зимно уединение.

Картината от камъни “Подарък за новодомци”, е топъл и душевен жест, който изразява поздравления и добри пожелания за тяхното ново начало. Тя представя символично елементите на зимния уют и коледната обстановка, предлагайки им специални моменти на радост и удоволствие в техния нов дом.

Уникален подарък, който е асоцииран с празниците и специалните моменти, когато семействата се събират около огнището, за да споделят топлина и обич. Тя е прекрасно декоративно изкуство в дома, особено по време на коледните празници. Подчертава значението на домашния уют и специалните моменти с любимите домашни любимци и семейство.

Може да разгледате други подаръци подходящи за интериорен дизайн: “Подарък за семейство с деца” , “Подарък за сестра” , “Подарък за двойки”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за новодомци”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *