Подарък за семейство с деца

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за близки семейни приятели. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината от камъни “Подарък за семейство с деца” представя вълнуващо и топло семейно събитие. В една малка стая, пропита с уют и топлина, се разстила уникална картина от камъни. Сърцето на картината е семейството – майка, баща, момче и бебе. Камъните са избрани с внимание, с различни форми и цветове, които придават хармония и естественост. Зарадвайте любимите си хора с уникална, индивидуална картина “Подарък за семейство с деца”.

Майката, изобразена с плавни и изразителни линии държи бебето. Тя е символ на нежността и грижата в семейството. Бащата я е прегърнал с безкрайната си любов. Той е израз на подкрепата и сигурността в семейството. Момченцето с широка усмивка държи най-големия подарък и е изпълнен с вълнение от предстощите празници. Каменните лица излъчват топлина и любов, която се отразява в техните очи.

В средата на сцената стои каменна елха, украсена с разноцветни топки и жълти лампички. Под елхата се наредени камъни превърнати в подаръци, които отразяват радостта и очакването на предстоящите празници.

В лявата част на картината, камъните формират камината, от която се издига топъл огън. Огънят е осветен в червено, оранжево и жълто, създавайки уют и комфорт в стаята. Котето, което се излежава върху камината, е символ на домашния уют и топлина. То е част от семейството и придава усещане за спокойствие и хармония в дома. Неговата присътствие допълва атмосферата на уют и радост.

Цялата сцена е изкусно композирана от камъни, които се спояват в хармоничен пейзаж, отразяващ любовта, топлината и радостта на едно обичливо семейство по време на коледните празници.

Тази картина от камъни “Подарък за семейство с деца” е не просто подарък, а израз на обичта и връзката, която се създава между близките хора. Тя е символ на семейната любов и ще бъде ценен акцент в техния дом и сърца. Тя носи в себе си моменти от топлите и щастливи моменти, които семейството споделя заедно, и ще бъде напомняне за важността на обичта и близостта в техния живот.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейство: “Подарък за новородено бебе” , “Подарък семейство в Чикаго” , “Подарък за влюбени”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за семейство с деца”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *