Подарък за влюбена двойка

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Уникален подарък за любим човек. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за влюбена двойка“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.
Тя е е нежен и романтичен подарък, който възпоменава любовта и връзката между двама души. Изразява нежност и веселие в студените зимни дни. Този подарък за влюбена двойка приковава вниманието си към топлата и приятна атмосфера, която създава в сърцето на студената зима.

В центъра на картината са изобразени две влюбени бухалчета, които са създадени от камъчета, избрани в нюанси на сиво, кафяво, розово и синьо. Те са облечени с шапки и шалове, които ги предпазват от студа и придават на картината уют и усещане за топлина. Люлеят се на клонче, излъчвайки обич по време на студа.

Над главите им са изобразени чуруликащи врабчета, представени като певци, които изпълняват нежна и любовна песен. Тяхното присъствие подчертава атмосферата на любов и щастие, която цари в този момент. Врабчетата са израз на радост и живот в студената природа.

Фона на картината представлява заснежен пейзаж, който подчертава чара на зимата. Меките сини оттенъци допълнително подчертават студената атмосфера, която огражда този любовен момент. Зимната природа, въпреки студа, изглежда жива и пълна с топлина, като се превръща в идеалната рамка за тази чувствена сцена.

Използването на камъни за изобразяване на сцената придава текстура и уникалност на картината. Различните нюанси и форми на камъните създават впечатляващи визуални ефекти, като придават на произведението изискан вид. Тя е не само декоративен елемент, но и символ на вечната връзка и силата на любовта.

Тази картина от камъни е празничен поглед към зимата, пълен с обич, нежност и радост. Този подарък за влюбена двойка е подходящ за всеки момент, когато искаме да изразим своите чувства към специален човек в нашия живот. Той може да бъде представен като символ на топлото и нежно чувство, което споделяме с този, който обичаме.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любим човек: “Подарък за влюбени двойки” , “Подарък за сватба” , “Подарък за семейство с дете”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за влюбена двойка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *