Подарък за салон за красота

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за близки и роднини с новооткрит бизнес. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за салон за красота” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Уникално изкуство, което обединява стил, грижа за себе си и професионални услуги в една красива сцена.

Уникалната картина “Подарък за салон за красота” е изискан подарък, който може да допълни атмосферата на красотата и релакса в салона. Това изкуство представлява комбинация от естетика, креативност и енергия. Прави подаръка уникален и запомнящ се за клиентите и персонала на салона. Този подарък е символ на стил и елегантност, който ще бъде ценен и възхвалян от всеки, който я получи.

Картината представалява модерен салон, представен чрез камъчета, образуващи столчета, огледало, шкаф и декорации, които придават шик и елегантност.

В средата на картината са изобразени собствениците, които се пляскат с ръце, защото са доволни от своята работа, след като виждат толкова широко усмихнати своите клиенти.

От ляво е изобразен бръснаря, който работи върху стайлинга на мъж. Той създава образа на модерния мъж със стил. От дясно е изобразена гримьорката, работеща с внимание към жената, подчертавайки женската грация и красота.

Салоните за красота са места за отдих и релаксация, където хората се отпускат и се грижат за себе си.

Тази картина “Подарък за салон за красота” не само показва естетиката на модата и грижата за външния вид, но и подчертава важността на индивидуалния стил. Този арт проект е изящна декорация пълна с положителни емоции. Той представя уютната атмосфера в салона за красота и вниманието, което се отделя на всеки клиент.

Тази уникална картина носи със себе си чувството за лукс и ексклузивност. Тя е напомняне за важността на грижата за себе си и самочувствието, което ни придава красивото изживяване на преобразяване в салона за красота.

Може да разгледате други подаръци подходящи за различни професии и колеги: “Подарък за сладкар” , “Подарък за учителка” , „Подарък за хореограф“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за салон за красота”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *