Подарък за сладкар

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за любим човек. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Подарък за сладкар е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Пред Вас се разгръща една уникална и магическа картина.

Жената в сладкарницата представлява един прекрасен образ на изкуството и удоволствието от творчеството, което оживява в нейните ръце. В кухнята, изпълнена с аромати на ванилия, шоколад и прясно изпечени десерти, тя е центърът на вниманието. Детайлите на човешките образи и сладкишите обвити в камъни с различни цветове и текстури, придават на този момент в сладкарницата атмосфера на спокойствие и хармония. Зарадвайте любим човек с прекрасна картина подарък за сладкар.

В центъра на сцената, тя стои с усмивка на лицето си, поглъщайки се в магията на творчеството. Тя е символ на нежност и изящество, на сила и увереност, които се изразяват във всяко нейно творение. Нейните десерти са повече от просто храна – те са изкуство, което създава радост и вълнение в сърцата на хората. Едновременно тя твори голяма три етажна торта от камъни и позира за снимка.

Нейният прекрасен син, зарадван от майчиното творчество прави кадър след кадър с фотоапарата си в ръка. Той е възхитен от усърдието и вдъхновението, което вижда в очите на майка си. С всяка снимка, той запечатва не само процеса на създаване на тази уникална картина от камъни, но и връзката между тях двамата, заложена във всяко мигче от този специален момент.

Пред тях се разстила цял един свят на сладки изкушения. Изобилие от понички в летни нюанси са подредени с внимание към детайла, горещи кифлички и весели цветове на сладоледи. Мъфинчета, изпечени с любов и внимание, допълват картината на тази сладка сцена.

Сред цялото това изобилие от сладки изкушения, жената продължава да работи с вдъхновение и усърдие, като създава не само торти от камъни, но и моменти от красотата на ежедневието. Картината “Подарък за сладкар” е израз на любов към изкуството, семейството и живота като цяло.

Може да разгледате други подаръци подходящи за готвачи: “Подарък за жена готвач” , “Подарък за готвач”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за сладкар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *