Подарък за Коледа

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за Коледа” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Много хора търсят подарък за Коледа, гледат филми за духа на Коледа, говорят за магията на Коледа, но забравят същността на празника – Рождество Христово – раждането на Младенеца Христос. Коледа е име на славянско божество, свързва се и с култа към слънцето. Това Рождество си пожелавам да се вглеждам в сцената на Рождество по – често, със сърце и да почувствам истинския смисъл на Празника.

В изискано представление от камъни, е създадена удивителна картина, посветена на Рождество Христово. Сцената отразява свещената история с изразителни детайли, въплътени в каменни форми.

В центъра на тази уникална композиция е изобразен Иисус Христос в каменните ясли. Света Богородица е изпълнена с нежност и благоговение, а Йосиф стои умиротворен и изпълнен с отговорност и преданост. В допълнение, са нарисувани овчица и магаренце, представяйки традиционен елемент към сцената.

Яслите са обградени от благоговейни ангели, които пленяват момента с техните каменни крила и излъчват светлина, радост и благословение.

Използването на камъни за изработване на картината придава неповторима текстура и красота на произведението. Същевременно представя и устойчивостта и издръжливостта на тази вечна истина. Каменната картина е не само впечатляващ декоративен елемент. Тя е символ на вярата и спомен за важното събитие от християнската религия.

Подаръкът е подходящ за всеки, който цени духовните ценности и вярва в силата на религиозната традиция. Той може да бъде представен като особено вълнуваща и уникална декорация за дома, като придава атмосфера на светлина и топлина в къщата на получателя.

Тази уникална картина от камъни “Подарък за Коледа” представлява светлината и топлината на Рождеството Христово, замразена във времето и съчетаваща магията на природния материал с духа на светлината и любовта, които идват с празничния сезон.

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: “Подарък за Рождество” , “Подарък за Рождество Христово” , Подарък “Рождество Христово”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Коледа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *