Подарък за сватба

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка с ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за младоженци. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за сватба” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява идеален подарък за младоженци. Композицията изобразява приказна сцена на младо семейство, което пътува за сватбеното си пътешествие.

В центъра на картината са булката и младоженецът, които са облечени в техните сватбени тоалети и са готови за едно незабравимо приключение. Те са седнали в бяла кола, която е символ на новото начало и обещание за общо бъдеще.

Сините и бели балони на точици са разположени във въздуха, давайки на сцената усещане за лекота и радост. Те са символ на радостта и свободата, която двойката изпитва по време на своето пътешествие.

Розовият фон на картината придава допълнителен аспект на нежност и любов. Този цветен избор може да се тълкува като символ на нежността и деликатността на връзката между младоженците. Той също така добавя топлота и уют към цялостното изживяване на картината.

Белият цвят на колата и тоалетите на младоженците е символ на невинността на техните чувства един към друг. Той представлява и началото на тяхната обща пътека в живота и ангажиментът им един към друг.

Картината от камъни “Подарък за сватба” не само е красиво изображение на сватбено пътешествие, но също така е и емоционален и символичен подарък за младоженците. Той представлява тяхната обща мечта и желание за щастливо бъдеще. Този уникален и изискан подарък ще бъде прекрасно допълнение към техния дом и ще им напомня за специалния ден.

Сватбата е едно от най – прекрасните събития , на които имаме честта да бъдем поканени. Картината е символ на обичта и началото на нов етап от живота на двама души. Тя представлява радостта и вълнението на сватбения ден. Камъните придават траен и символичен характер на този специален момент. Уникален подарък за сватба, с който да напомним на младоженците да не спират да се грижат за любовта си.

Може да разгледате други подаръци подходящи за различни поводи: “Подарък за кръщене” , “Подарък за младоженци” , Подарък за годишнина “Целувка на морето”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,2 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за сватба”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *