Подарък за новородено бебе

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за новородено бебе. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за новородено бебе” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за бебе. Композицията изобразява майка и баща, които държат рожбата си, а от ляво на жената застанало неотлъчно до тях кученцето им.

На картината от камъни “Подарък за новородено бебе” е изобразена една нежна и радостна сцена – новородено бебе, което е прегърнато от майка му и баща му. До майката стои мирно тяхното куче, което е част от семейството. Във въздуха от двете страни на родителите има балони, представляващи мерките на бебето, като създават вълнуваща и празнична атмосфера.

Майката и бащата са нарисувани с усмивки на лицата си, изпълнени с радост и щастие от пристигането на новия член на семейството им. Те нежно прегръщат бебето, излъчвайки топлина и обич към него. Изразът им е изпълнен със смесица от вълнение, благодарност и любов към малкия живот, който току що е дошъл на света.

Новороденото бебе е изобразено като красиво и нежно същество. То лежи удобно в ръцете на родителите си, изглеждайки спокойно и удовлетворено. Малкото ангелче вече е част от семейството и заздравява връзката между майка и баща.

Кучето, което се намират до майката, също са част от тази невероятна сцена. То изглежда любопитно, като изпълва пространството около семейството с топлина и уют. Вярно и преданно, е готово да покаже своята любов към новия член на семейството.

Балоните, които се намират във въздуха отстрани, представляват мерките на бебето при раждането му. Те придават празнично настроение на сцената. Символизират началото на нов живот и момент от радост и щастие за семейството.

Тази картина е подарък, който изразява уважението и любовта към новия живот, както и благодарността и щастието за неговото пристигане в семейството.

Персонален подарък за новородено бебе, в който можете да запечатате спомените за раждането му. Появата на нов живот е неповторимо усещане изпълнено с вълнение и трепет и с този уникален подарък бихте допринесли за радостта на семейството 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейство: “Подарък за младо семейство” , “Подарък за семейство с бебе” , „Подарък за родители“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за новородено бебе”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *