Подарък за младоженци

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка с ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за булка и младоженец. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за младоженци” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за съпруг и съпруга. Композицията изобразява прегръдка на между двама влюбени. Тази уникална картина е не само прекрасен подарък, но и вечен символ на техните емоции и обещания един към друг. Тя ще им напомня за техния специален ден и ще им донесе много радост и вълнение през целия им живот.

В центъра на картина от камъни, която е чудесен подарък за младоженци, са изобразени две фигури, които се прегръщат с нежност и обич. Булката е облечена в изискана бяла рокля, украсена с бели камъни, които блестят и придават на нейния тоалет нотка на елегантност и стил.

Фигурите на младоженците са изобразени с бели контури върху черен фон, което подчертава тяхната грация и изтънченост. Техните силуети се допират, създавайки усещане за хармония и близост между тях. Тази комбинация от бели и черни елементи създава изключително елегантна и стилна композиция, която се хармонизира перфектно с темата на сватбения ден.

Във визията на младоженците се откроява тяхната любов и щастие. Те се допират с ръце, изпълнени със смелост и обич, демонстрирайки силата на техния съюз и обещавайки взаимна подкрепа и вярност през целия си живот.

Тази чудесна картина е прекрасен подарък за младоженци, който ще им напомни за техния специален ден и ще им донесе много радост и щастие през целия им съвместен живот.

Сватбата е едно от най – прекрасните събития , на които имаме честта да бъдем поканени. Уникален подарък, с който да напомним на младоженците да не спират да се грижат за любовта си един към друг. Този изискан подарък ще бъде прекрасно допълнение към дома на влюбените.

Може да разгледате други подаръци подходящи за различни поводи: “Подарък за кръщене” , “Подарък за сватба” , “Подарък за кръщене”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,2 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за младоженци”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *