Подарък за щастливо семейство

30,00 лв.

Рисувана картина на стойка. Подарък за щастливо семейство. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Подарък за щастливо семейство е картина, която нарисувах за много близки хора до сърцето ми. Композицията изобразява щастливо семейство.

Картината е прекрасен и вълнуващ подарък, който носи със себе си символика на обич, близост и семейни връзки. Изобразени са фигури на майка, баща, бебе и дете, които заедно формират образ на щастливо и пълноценно семейство.

Майката е символ на нежността и любовта, която влага грижа за своите близки. Бащата е изобразен с увереност, като символ на защитата и подкрепата в семейството. Той се грижи за безопасността и благополучието на своите близки, докато излъчва сила и стабилност. Бебето е символ на новия живот и бъдещето на семейството. По-голямото дете символизира игривостта и радостта на детството. То е пълно с енергия и любопитство, което представлява бъдещето и надеждата на семейството.

Всички фигури на картината са обединени в едно, което представлява единството и взаимната подкрепа. Те са символ на обичта, която ги свързва и прави връзката им толкова специална и силна. Всяка фигура допълва другата, образувайки хармоничен и щастлив портрет на семейството.

Фонът на картината в топли и уютни тонове допълва атмосферата на щастливо семейство. Тези цветове създават усещане за топлина и уют, които са характерни за домашната обстановка и семейния комфорт.

Тази картина подарък за щастливо семейство е не само красиво изкуство, но и ценно напомняне за важността на семейните връзки и обичта, която ги свързва. Тя е символ на единство и взаимност.

Уникален подарък за щастливо семейство, който можете да подарите на близки и роднини, за да ги поздравите за раждането на най-новия член от семейстовото им или просто, за да покажете колко много държите на тях и колко много ги обичате 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейство: “Подарък за младо семейство” , “Подарък семейство в Чикаго” , “Подарък за семейството”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за щастливо семейство”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *