Подарък за мъж и жена

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат морето. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за мъж и жена“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за всички, които обожават летните месеци и морето. Композицията изобразява мъж и жена, които се печат под жаркото слънце.

Картината от камъни е вълнуващ подарък, който представлява момент от наслада и щастие на плажа. В центъра на картината са изобразени мъж и жена, съставени от камъчета, които представят тяхната силна връзка и съединение. Те се намират на пясъчния плаж, като стоят ръка за ръка, изразявайки своеята обич и връзка. Съпрузите са изобразени лежащи на хавлии, които са разпрострели на пясъка. Те са облечени с бански и носят слънчеви очила, които ги предпазват от блестящата слънчева светлина. Мъжът и жената се държат за ръце, което подчертава тяхната близост и взаимна подкрепа. Техните усмивки излъчват щастие и удовлетворение от момента.

До тях има надуваема топка, която е символ на радост и забавление. Топката е в различни цветове, които добавят веселие към сцената. На картината е нарисувано морето, чиято вода леко се разлива по пясъка. В тази водна стихия плават разноцветни рибки, които добавят допълнително очарование на сцената.

Общата атмосфера на картината „Подарък за мъж и жена“ е пълна с радост и позитивни емоции, които се отразяват във всеки детайл от сцената. Тя е прекрасен подарък, който ще напомни на получателя за специалния момент и ще му донесе радост и удовлетворение.

Най – отгоре е добавен надпис “Честит рожден ден”. Това е прекрасно допълнение към картината, като подчертава повода за празнуване на специалния ден в живота на двамата герои.

Този оригинален подарък за мъж и жена е рисуван с много любов, за едно мило семейство. Те имат рожден ден на една и съща дата и всяка година го празнуват заедно на море. Изключително щастливи и доволни останаха от прятната изненада. Зарадвайте и Вие любимите си хора с индивидуален подарък 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: “Подарък за влюбени” , “Подарък за съпруга” , Подарък за годишнина “Целувка на морето”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за мъж и жена”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *