Подарък за новородено момче

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за новородено бебе. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за новородено момче” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за бебе. Композицията изобразява любимите детски герои от “Мечо Пух”. Машиниста на влакчето Йори, а зад него седнали във вагоните Мечо Пух, Тигър и Прасчо.

Картината от камъни “Подарък за новородено момче” е един нежен и вълнуващ образ, предназначен да внесе радост и щастие в живота на новороденото бебе и неговите родители.

На персоналната картина се вижда машиниста – магаренцето Йори, който кара влака. Зад него, седнали във вагоните се намират Мечо Пух, Тигър и Прасчо, готови да се придвижат към нови приключения и забавления. Върху вагоните са изписани буквите на името на бебето, добавяйки личен и индивидуален характер към картината.

Мечо Пух и неговите приятели представляват символ на детската наивност и вълшебство, което допринася за вълнуващо и цветно обкръжение за малкото момченце. Те са готови да се забавляват и да се наслаждават на всяка една минута с новия член на семейството.

Въздушният пушек, който се издига от влака, е символ на свободата и неограничените възможности, които момчето има пред себе си в живота. На камъните върху балноите, които се носят във въздуха са написани мерките на бебето. Това придава специален и персонален характер на подаръка.

Камъните, използвани за създаването на картината, придават допълнителна текстура и детайл, които я правят още по-живописна и привлекателна. Те са символ на стабилността и издръжливостта на семейството и засилват силата на връзката между всички членове на семейството.

Тази картина от камъни “Подарък за новородено момче” е не просто подарък, а истинско произведение на изкуството. Тя носи със себе си много повече от просто естетическо удоволствие. Тя е напомняне за вълшебството на детството и вълнуващите приключения, които предстоят за малкото момче.

Персонален подарък за новородено бебе, в който можете да запечатате спомените за раждането му. Появата на нов живот е неповторимо усещане изпълнено с вълнение и трепет. С този уникален подарък бихте допринесли за радостта на семейството 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за новородени бебета: “Подарък за младо семейство” , “Подарък за новородено бебе” , “Подарък за семейство с бебе”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за новородено момче”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *