Подаръчета за детска градина

5,00 лв.

Ръчно рисувано камъче. Подходящ подарък за дечица. При поръчка за над 10 броя цената е 3,50лв. на камъче.

Описание

Представям Ви подаръчета за детска градина от камъчета с рисуван любим детски герой – Мечо Пух. Камъчатата са рисувани за подарък на дечица, които завършват яслена група “Мечо Пух” в детска градина.

Подаръците за деца винаги трябва да бъдат забавни, образователни и вълнуващи. Камъчетата с нарисуван герой Мечо Пух са прекрасен избор. Той комбинира естествената красота на камъка с популярния и любим герой от детските приказки. Ето няколко идеи и размисли за тези подаръчета за детска градина:

Визуален аспект: Камъчетата с нарисуван Мечо Пух представляват малки изкуствени произведения, които ще впечатлят децата с ярките си цветове и симпатичния дизайн.

Образователен аспект: Героят Мечо Пух и неговите приятели представляват известни литературни герои, които могат да въведат децата във вълшебния свят на приказките и фантазиите. Подобни подаръци могат да бъдат повод за разговори и дискусии. За приключенията на Мечо Пух и уроците, които могат да се извлекат от тях.

Сензорна играчка: Камъчетата с Мечо Пух са идеални за развиване на детските сетива. Те могат да бъдат използвани за сензорна игра и различни занимания. Например за сортиране, подреждане и създаване на различни сцени с героите от приказките.

Стимулиране на въображението: Подаръците с Мечо Пух могат да бъдат стимулиращи за въображението на децата. Те могат да си измислят различни приказки и истории с героите от камъчетата, което ще развие техните креативни способности и фантазия.

Декорация за детската стая: Камъчетата с Мечо Пух могат да бъдат идеални декорации за детската стая. Те ще добавят цвят и уют в стаята на детето и ще му напомнят за любимите му герои от приказките всеки ден.

Подарък с послание: Всяко камъче с Мечо Пух може да бъде истински подарък със значимо послание за детето. Можете да го обогатите с мъдра мисъл или пожелание, което да вдъхнови и мотивира малките дечица.

Подаръчета за детска градина са оригинален подарък, с който ще усмихнете малчуганите.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителките в детската градина: “Подарък за 8-ми март за госпожа” , “Подарък за госпожа” , “Подарък за учителка в детската градина”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,1 кг
Размери 7 × 3 × 4 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подаръчета за детска градина”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *