Подаръчета за великденски базар

5,00 лв.

Ръчно рисувано камъче. Подходящ подарък за дечица. При поръчка за над 10 броя цената е 3,50лв. на камъче.

Описание

Рисуваните камъчета са прекрасен избор на подаръчета за великденски базар, особено когато те са украсени със забавни животинки, които държат яйчица и включват надпис “Честит Великден”. Този подарък е перфектен за великденски базар в детската градина, тъй като е весел и символичен. Предизвиква усмивки и разчупва атмосферата със своя чар. Ще привлекат вниманието на посетителите със своите ярки цветове и весели дизайни.

Ето защо рисуваните камъчета са прекрасен избор за този повод:

Уникалност и оригиналност: Всяко от камъчетата е уникално и различно. Рисунките на зайчета и патенца със сигурност ще бъдат център на вниманието и ще създадат вълнение сред децата и техните родители.

Подходящ за всички възрасти: Рисуваните камъчета са подходящи за всички възрасти, от малки деца до възрастни. Те могат да бъдат чудесен спомен от великденските празненства.

Символ на пролетта и новия живот: Великден е празникът на пролетта и новия живот. Зайчетата и патенцата, държащи яйчица, са идеални символи за този празник.

Рисуваните подаръчета за великденски базар, носят уют и радост. Те също така са чудесно украшение за вашия дом или градина, но и представляват специален и персонализиран подарък, който ще радва всеки, който го получи. Те могат да бъдат запазени като спомен от веселите моменти прекарани заедно с любимите хора през празничните дни. Рисуваните камъчета са прекрасен и оригинален подарък за Великден, който носи радост и веселие на всички, които ги получават. Тези уникални малки изкуствени творби са перфектни за добавяне на пролетно настроение в дома или офиса, както и за изразяване на празничното ви вълнение.

Рисуваните подаръчета за великденски базар са идеален начин да добавите лично усещане за празника и да създадете вълнение сред общността.

Може да разгледате други подаръци подходящи за базари в детската градина: “Подарък великденска украса” , “Подарък за Великден” , “Подарък за детска градина”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,1 кг
Размери 7 × 3 × 4 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подаръчета за великденски базар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *