Подарък великденска украса

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подходящ подарък за дома. Паното се изпраща в кутия.

Описание

Дървеното пано “Подарък великденска украса” е рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява чудесно украшение за дома, което ще донесе радост и веселие по време на най – големия християнски празник – Великден. Неговата уникална изработка и красив дизайн ще привлекат вниманието и ще добавят прелест към всяко пространство.

На паното е изобразена кошница с шарени яйца, което е емблематичен символ за Великден – време на прераждане и ново начало. Шарените яйца са символ на живота, плодородието и обновлението. Те се представят в различни цветове и дизайни, което придава на картината още по-живописен вид. Върху кошницата се намират две пиленца, които са символ на новия живот и надеждата за бъдещето. Малките пиленца са изключително сладки и неповторими, допълвайки цялостния вид на украсата.

Фона на паното “Подарък великденска украса” е синьо небе с малки бели облачета и свежа зелена трева. Този избор на цветове създава усещане за жизненост, като ни пренася в открито пространство, пълно с енергия и оптимизъм. Синьото небе е символ на безкрайността и надеждата, докато зелената трева е символ на жизнената сила и обновлението.

Металната закачалка добавя допълнителен функционален елемент към декоративната украса. Тя позволява лесно поставяне на паното на стена, врата или друго подходящо място в дома. Закачалката е здрава и устойчива, осигуряваща сигурно закрепване на украсата, където и да бъде поставена.

Този великденски декоративен елемент е перфектен подарък за всеки, който цени традициите и символиката на празника. Той може да бъде поставен в дома, офиса или друго пространство, където ще добави своята уникална красота и вълшебство. Със своята деликатна изработка и красиви детайли, това дървено пано от камъни ще бъде вълнуващо допълнение към великденската украса и ще създаде уютна и приятна атмосфера за всички, които го гледат.

Може да разгледате други подаръци подходящи за пролетта: “Подарък за Цветница за жена” , “Подарък за 8 март” , “Подарък за дома”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък великденска украса”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *