Подарък за Нова година

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за Нова година” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Изключително прекрасен начин да изразим своите пожелания за щастлива и радостна Нова година. Представлява прекрасна творческа изява, която съчетава зимната магия и коледното очарование. Този вид изкуство изисква умение и внимание към детайлите, като съчетава разнообразие от елементи.

Снежният човек е сърцето на тази картина. Той е изобразен с камъни и клонки различни по размер, представяйки неговото лице, тяло и ръце. Тази фигура добавя усещане за зимен сезон и детска наслада.

Къщичките са друг важен елемент, който е представен с помощта на малки камъни и различни нюанси. Те създават обстановка на уют и топлина в картината, като са сгушени в дълбоките снежни преспи.

Елхите, със своите зелени и семпли форми, добавят коледно настроение към картината “Подарък за Нова година”. Те са представени с шарени топчици и са покрити със сняг, което подчертава тяхната характерна форма и цвят.

Визуалната хармония в тази картина се постига чрез внимателно подреждане на всички елементи, създавайки завършен и привлекателен вид.

Този подарък за Нова година не само ще бъде красиво произведение на изкуството, но и носител на положителни емоции и вълнение за предстоящия празник. Той може да се превърне в ценна декорация за дома или офиса, която да напомня на всички за важността на зимата и радостта на празничния сезон.

В крайна сметка, тази картина е идеален подарък за Нова година, който ще разчувства и вдъхнови всеки, който я получи. Тя представлява не само красиво изкуство, но и символ на топлото и вълнуващо усещане за празника и магията на зимата.

Оригинален подарък, който в чудесно украшение за дома през коледните празници или подарък, който носи радост и усмивки през зимния сезон.

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: “Подарък за Коледа” , “Подарък за семейство с бебе” , „Подарък за приятелство“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Нова година”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *