Подарък за Тодоровден

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за Тодоровден” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Тя разкрива една вълшебна сцена, която се развива в заснежена планинска местност през зимата. Тази картина не само представя красивата обстановка на зимата, но и възпява благородството и мощта на конете, които традиционно се свързват с този български празник. В центъра на сцената е изобразен кон, представен с изящност и естетика чрез разнообразни камъни.

Величественият кон се издига пред фона на зимния пейзаж. Неговата фигура придава грация и сила, като отразява характерните черти на тези благородни създания. Въпреки зимната студена обстановка, той изглежда силен и енергичен, готов да се справи с всяко предизвикателство. Камъните, използвани за изобразяването на коня, придават текстурен ефект и изразителност на животното. Те са подредени внимателно, за да се постигне реалистичен ефект на животното.

Зимната сцена ни пренася в спокойната и тиха красота на природата, която допълва изобилието на формите и текстурите на коня. Заснежената планина около него придава усещане за спокойствие, като подчертава естествения му характер.

Символичността на картината е в съответствие с Тодоровден, празникът на конете, който се отбелязва със специални обреди и традиции. Този подарък за Тодоровден е поклонение към силата и красотата на коня като важен символ на българската култура и национално наследство.

Уникална картина от камъни с благороден кон “Подарък за Тодоровден” показва не само визуална красота, но и предизвикателството да се вземе студеният пейзаж и да се трансформира в изразително произведение на изкуството, което вълнува и вдъхновява. Тя е поклонение към силата и благородството на коня, както и към величествената природа на българската планина през зимата. Това е подарък, който носи със себе си силен символен заряд и същевременно радост и вдъхновение.

Може да разгледате други подаръци подходящи за имен ден: „Подарък за Никулден“ , “Подарък за Цветница за жена” , „Подарък за рибар“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Тодоровден”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *