Подарък за абитуриентски бал на момиче

65,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за абитуриентка. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за абитуриентски бал на момиче” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Изработката на картина от камъни е един изключително личен и уникален начин за изразяване на любов, признателност и пожелания за светло бъдеще. Картината, изобразяваща орхидея, е перфектен подарък за абитуриентски бал на момиче. Тя съчетава естетическата красота на природата с дълбока символика, което я прави особено подходяща за такъв важен и специален момент.

Орхидеята е символ на изящество, красота и сила. Тя също така символизира ново начало и успех, което я прави идеален подарък за абитуриентка, която завършва училище и започва нов етап в живота си. Цветето представлява уникалността и изключителността на младата жена, която се отправя към нови предизвикателства и постижения.

Ръчно изработената картина “Подарък за абитуриентски бал на момиче” показва специалното внимание и грижа, вложени в изработката. Тя е единствена и неповторима, което я прави още по-ценна. Всеки детайл е внимателно подбран.

Този подарък носи със себе си емоционална стойност и спомени. Той ще напомня на абитуриентката за специалния ден на завършването й и за всички усилия и постижения, които са я довели до този момент. Всеки път, когато поглежда към картината, тя ще си спомня за този важен етап в живота си.

Със своите ярки цветове и детайлна работа, картината ще бъде прекрасно допълнение към декора на всяка стая. Жълтият фон създава топла и слънчева атмосфера, докато цикламените цветове на орхидеята добавят елегантност и стил. Тази уникална картина ще украси дома на абитуриентката и ще внесе радост и красота в нейното пространство.

Чудесната картина съчетава изкуството и символиката по уникален начин. Представя красотата, силата и новото начало, които са свързани със завършването и прехода към нови житейски предизвикателства. Този ръчно изработен подарък не само ще украси дома на абитуриентката, но и ще носи със себе си топли спомени и вдъхновение за бъдещето.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за съпруга” , “Подарък за мама” , “Подарък за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 33 × 2 × 23 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за абитуриентски бал на момиче”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *