Подарък за жена учителка

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учителка. Паното се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНО ПО ПОРЪКА.

Описание

“Подарък за жена учителка” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета.

Чудесен и оригинален подарък за учителка. Камъчетата и цветята са символи на природата и живота. Розата, като централен елемент, символизира красота и любов, а пеперудите – промяна и преображение. Този комплект от елементи образува цялостна картина, която изразява важността на учителката и влиянието й върху учениците.

Рисуваните камъчета и цветята на пъстрия фон създават хармонична и красива композиция. Цветът на фона придава усещане за нежност и топлина, а цветовете на камъчетата придават живот и радост.

Този “Подарък за жена учителка” е уникален, защото всяка част от него е рисувана с внимание към детайла и се съчетава хармонично с другите елементи. Той излъчва индивидуалност и оригиналност, които правят подаръка още по-специален.

Подаръкът е израз на благодарност и признание към учителката за нейната трудолюбива работа и ангажираност в образователния процес. Той е символ на важността на нейната роля в живота на учениците и придава на подаръка допълнителна стойност.

Дървеното пано може да бъде окачено в класната стая на учителката или в дома й като декорация със смисъл. То ще напомня на любимата учителка за важността на нейната работа и за връзката й с учениците през годините.

“Подарък за жена учителка” е прекрасен начин да изразите своята благодарност и уважение за това, което тя прави за образованието и развитието на децата. Този дар е не само красива декорация, но и символ на връзката между учител и ученик, която преминава през времето. Нежната картина съчетана с красотата на природата и вниманието към детайла, я правят идеален израз на благодарност и признание към учителката за нейната ангажираност и усилия, които полага неуморно.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учители: “Подарък за класен ръководител” , “Подарък за учители” , “Подарък за 8-ми март за госпожа”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за жена учителка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *