Подарък за класен ръководител

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учител. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за класен ръководител” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Тя е израз на признателност и уважение към учителката, както и на обич и приятелство към децата от класа. Чудесния подарък е символ на специалната връзка, която се създава в класната стая, където учителката играе важна роля в живота и развитието на децата.

На картината “Подарък за класен ръководител” са изобразени учителката и децата, обградени от красива, зелена полянка с цветя. Щастливата учителка е централна фигура, около която са събрани децата. Тя е изобразена с усмивка на лицето си, като излъчва топлина и обич към своите ученици. Нейното присъствие и влияние е много силно. Тя е символ на наставничество и подкрепа за децата в класа.

Децата са нарисувани усмихнати с пъстроцветни дрехи, което подчертава разнообразието и индивидуалността на всяко едно от тях. Те се радват на времето, прекарано заедно с учителката си, като са обединени в приятелство и учебни успехи. Всяко дете е уникално и важно за цялостното преживяване в класната стая.

Полянката с цветя представлява символ на красотата и нежността на учителската професия, като подчертава важността на образованието и развитието на децата. Цветята по тревата допълват атмосферата на радост и красота в уникалната картина.

Картината от камъчета “Подарък за класен ръководител” е изработена с грижа и внимание към детайлите, което я прави не само красив подарък, но и израз на силната връзка между учителката и нейните ученици. Тя е символ на образованието като път към по-добро бъдеще и приятелството, което се създава в училище. Този страхотен подарък ще бъде не само украса в учителската стая, но и постоянно напомняне за важността на образованието и ученическите години.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за учителка” , “Подарък за учители” , “Подарък за 8-ми март за госпожа”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за класен ръководител”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *