Подарък за Свети Валентин

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за Свети Валентин. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за Свети Валентин” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява сцена с две влюбени бухалчета на клонче в звездната нощ. Изключително романтичен и символичен подарък за Свети Валентин. Тази вълнуваща и красива творба не само ще зарадва влюбените, но и ще им напомни за магията на любовта и романтиката.

Изображението на две влюбени бухалчета, кацнали на клонче, е символ на нежността и привързаността. Те са позиционирани един до друг, показвайки своята близост и връзка. Техните пухкави силуети и нежни изражения говорят за силата на техните емоции и обич. Тази сцена може да бъде интерпретирана като илюстрация на истинската връзка и обич между двама души, които са влюбени.

Над бухалчетата е нарисувано червено сърце от камък, което е символ на страстта и вълнението в любовната връзка. Сърцето е изобразено над тях, за да подчертае връзката и силата на чувствата им. Червеният цвят е символ на страстта, която присъстват във всяка истинска любов.

Клончето, покрито със светло зелени и тъмно зелени листа, създава вътрешно пространство, където влюбените бухалчета могат да се насладят на момента и да се почувстват защитени и обичани. Листата са символ на растежа и живота, което подчертава непрекъснатото развитие на любовта между двама души.

Нощта със звезди е идеален фон за тази романтична сцена. Звездите, които светят на небето, придават мистичност и вълшебство на сцената, като предоставят усещане за вечност и възможност за мечти и желания. Този фон създава атмосфера на романтика и чувственост, която е идеална за специалния празник.

Този уникален и ръчно изработен подарък за Свети Валентин е израз на вашата любов и внимание към специалния човек в живота ви. Той ще бъде не само красиво украшение, но и значим символ на вашата връзка и споделените моменти на щастие и радост.

Може да разгледате други подаръци подходящи за влюбени: “Подарък за влюбени двойки” , „Подарък за годишнина от сватба“ , “Подарък за съпруга”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Свети Валентин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *