Подарък за нова къща

50,00 лв.

Рисувано дървено пано от орех с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за нов дом. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за нова къща” е дървено пано от орех рисувано с ръчно подбрани речни камъчета.

Уникален и вдъхновяващ подарък за нов дом. Това изкуствено творение комбинира естествената красота на дървото с органичната текстура на камъните, за да създаде картина, която ще направи всеки интериор още по-уютен и приятен за живеене.

Паното изобразява красива сцена с къщички от камъни, разположени върху ореха, пресъздаващ нощното небе. Във въздуха се виждат ярки звезди и луната, а зад къщичките се издигат борове, които добавят още повече усещане за природа и спокойствие.

Ето защо това дървено пано е подходящ подарък за нова къща:

Символ на дома и топлината: Къщичките от камъни са символ на дома и уютната обстановка. Те създават усещане за топлина и комфорт и подчертават значението на дома като място за семейство и уют.

Естествена красота: Дървото от орех и камъните придават на паното естествен и органичен вид, който е перфектно съчетание с красотата на новопостроената къща.

Нощно небе и звезди: Фона в тъмно бордо и изобразените звезди и луна създават магична атмосфера, която носи усещане за спокойствие и релаксация. Това е идеалната картина за стената на спалнята или хола в новия дом.

Вдъхновение за бъдещи приключения: Изгледът на боровете и къщичките от камъни може да вдъхнови собствениците на къщата за нови приключения и изследвания на природата. Тази картина е приятно напомняне за красотата на околната среда и значението на времето, прекарано на открито.

Персонализация и уникалност: Този подарък може да бъде персонализиран спрямо вкуса и стила на новите собственици. Можете да изберете различни мотиви за къщичките или да се добавят допълнителни елементи към картината за да стане уникална.

Паното е символ на началото на ново пътешествие и нови възможности. То представлява желание за уют, щастие и благополучие в новото място за живеене и е подходящ подарък за нова къща, който ще бъде ценен от всеки, който го получи.

Може да разгледате други подаръци подходящи за дома: “Подарък за детска стая” , “Подарък за дома” , “Подарък табелка за врата”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 18 × 3 × 16,5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за нова къща”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *