Подарък табелка за врата

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Табелката е за всеки любител на котета. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък табелка за врата” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Изобразява три котета – майка, баща и малко коте. Тя е прекрасен и уютен подарък, който ще добави чар и топлина към всеки дом. Тази чудесна табелка не само ще приветства гостите със сладко изображение на семейство котки, но и ще направи всяка стая по-приятна и уютна. Сърцето от камъни и надписът “Добре дошли” гарантират, че всеки, който премине през вратата, ще се чувства посрещнат и обичан.

Трите котенца са символ на семейството и обичта. Майката котка и татко котарак са представени като грижовни родители, които стоят около малкото коте и му предоставят уют и топлина. Малкото коте е израз на невинността и игривостта, което е донесло радост и щастие в дома. “Подарък табелка за врата” е изпълнена с деликатни детайли и цветове, които й придават живот и дълбочина.

Сърцето образувано от две камъчета над котките е символ на любовта и обичта, която обединява семейството. Оцветени в червено, камъните придават допълнително значение и значимост на символа. Това сърце напомня на всички, че в дома има много любов и топлина, които ги посрещат всеки път, когато се връщат у дома.

Надписът “Добре дошли” най-отгоре на табелката е приятен поздрав, който приветства всички, които преминават през вратата. Този нежен поздрав придава усещане за уют и гостоприемство. Прави всеки гост да се чувства желан и обичан.

“Подарък табелка за врата” е изработена с внимание към детайлите и е изцяло ръчно рисувана, което я прави уникална и персонална. Размерът и формата й я правят идеална за всяка врата и всяко входно пространство. Тази табелка за врата е перфектният подарък за всеки любител на котките.

Може да разгледате други подаръци подходящи за декорация на дома: „Подарък за жена за рожден ден“ , “Подарък за любимата” , “Подарък за дома”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък табелка за врата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *