Подарък за момиче

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за момиче. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за момиче” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Този чудесен подарък не само ще украси нейния дом, но и ще бъде източник на вдъхновение и радост за нейната душа.

Декорацията представлява един красив и вълнуващ подарък за момиче. Изобразява един магичен момент, който ще озари стената на нейната стая и ще й напомни за свободата и красотата на детството.

Момичето, което е нарисувано на паното, е символ на свободата и радостта на детството. То е във въздуха, като се наслаждава на момента и се радва на живота. Подскокът представлява енергия и живот.

Косата й, вързана на две дълги плитки с розови панделки, които стърчат нагоре, придава на изображението допълнителен характер и стил. От малката госпожица лъха изящество, красота, нежност и женственост.

Червеният балон на бели точки, който държи в ръка, е символ на лекотата и безгрижието на детството. Той представлява мечтите и желанията, които двойката има, и го носи нагоре, към небето и безкрайността.

Зелената поляна с цветя е символ на природата и красотата на околната среда. Тя представлява мястото, където момиченцето може да изразява своята радост и енергия, като се наслаждава на цветята и зелените пространства.

Двете бели облачета от камъчета, които са изобразени на фона, придават на изображението още повече магия и очарование. Те са символ на безграничните възможности и мечти, които момичето може да има, и представляват свободата на въображението и творчеството.

Този “Подарък за момиче” е не само красива декорация за нейната стая, но и символ на нейната нежност, красота и свобода. Той ще й напомни за важността на радостта и щастието в живота и за възможността да мечтае и да вярва в себе си. Уникален подарък, който ще зареди пространството с красота и положителна енергия.

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: “Подарък за детска стая” , Подарък за любителите на “Замръзналото кралство” , “Подарък за новородено момче”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за момиче”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *