Подарък за любимата

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любимата жена. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за любимата” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява изключително красив и символичен подарък, който пренася усещане за любов, обединение и плодородие. Уникален подарък, който ще бъде ценен от специална жена. Съчетавайки естествената текстура на дървото с разноцветни камъни, тази чудна картинка създава вълнуващо изживяване за всеки, който я гледа.

На паното “Подарък за любимата” са изобразени две влюбени птички – мъжка и женска, които се целуват с нежна обич. Те са разположени на клон, като техният интимен момент е заснет в прекрасна симетрия и хармония. Тяхната целувка е символ на любовта и сближаването, което същевременно подчертава важността на връзката и взаимоотношенията.

Между красивите птици е изобразено гнездо, в което се намира мъничко яйце. Това е символ на плодородието и новия живот, който възниква от любовта и обединението на двама души. Яйцето е символ на началото на нещо ново и надеждата за бъдеще, което се развива от тази любовна връзка.

Над птиците се намира розово сърце от камък, което допълнително подчертава силата на любовта, която обединява двама души. Сърцето е символ на любов и преданост и ясно излъчва топлина и енергия върху цялата сцена.

Фонът на картината е в жълто-оранжеви тонове, което добавя топлина и емоция към композицията. Тези ярки цветове създават усещане за щастие, топлина и енергия, които са характерни за връзката и семейството.

Дървеното пано “Подарък за любимата” е не просто декоративен елемент, а символично представление на връзката между двама души и радостта от създаването на семейство и нов живот. Той е идеален подарък за сватби, годежи или други специални поводи, когато искате да изразите своята любов и благопожелание към близките си.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена: Подарък за нея “Любовта е във въздуха” , “Подарък за сватба” , “Подарък за влюбени двойки”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за любимата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *