Подарък за лекар (зъболекар)

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за лекар (зъболекар)” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Изображението излъчва усещане за благодарност и признателност към зъболекарката, за нейната грижа и професионализъм. Въпреки че картината е създадена от камъни, тя пренася топлотата и индивидуалността на жеста.

Този дар е израз на благодарност и признателност към професионализма на докторката за нейната важна роля в поддържането на усмивки и здрави зъби. Тази уникална и внимателно изработена картина от камъни ще бъде не само красиво украшение в зъболекарския кабинет, но и постоянно напомняне за връзката между зъболекарката и нейните пациенти.

На картината “Подарък за лекар (зъболекар)” е нарисувана зъболекарка, която предоставя грижа на пациентка. Тя е облечена в бели медицински дрехи, което подчертава професионализма й. Работата на зъболекарката е изпълнена със забележима грижа и внимание към детайлите. Дамата, която седи върху зъболекарския стол, е нарисувана с огромна усмивка, отразяваща увереност и уют. Тя е комфортно настроена и се доверява на зъболекарката си за грижата на нейните зъби и усмивка.

Фонът на картината е в жълти тонове, което придава на цялостната композиция топлина и енергия. Жълтото създава усещане за светлина и радост, което подчертава позитивната атмосфера на сцената.

В задната част на картината, зад зъболекарката, се намира саксия с растение. Върху саксията са написани благодарности към докторката. Това е символ на признателността на пациентката към нея за нейната грижа и ангажираност.

Картината от камъни “Подарък за лекар (зъболекар)” е уникален и оригинален подарък, който изразява не само благодарността към зъболекарката, но и вниманието към детайлите и желанието за подчертаване на важността на нейната работа. Тя е сърцевината на професионализма и човешката топлина, съчетани в едно изкуство от камъни.

Може да разгледате други подаръци подходящи за хора с различни професии: “Подарък за жена готвач” , “Подарък за учител” , Подарък за отец „Изворът на самарянката“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за лекар (зъболекар)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *