Подарък за отец „Изворът на самарянката“

80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от подбрани речни камъчета. Подарък за отец. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината – Подарък за отец „Изворът на самарянката“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Картината от камъни е един прекрасен и дълбоко значим подарък за отец. Това изображение носи със себе си не само красота и естетика, но и дълбоко духовно послание за любов, примирение и спасение.

На картината Подарък за отец „Изворът на самарянката“ са изобразени двата храма „Света Богородица“ и „Свети Константин и Елена“ в град Пазарджик. Те са символ на вярата и духовното обновление. Тези църкви са мястото, където човек може да открие утеха, надежда и опрощение. Три жени вървят след техния отец, което символизира общността и подкрепата, която получаваме от близките си, докато се придвижваме по пътя на вярата и духовното развитие.

Специалното послание за отеца е написано на папирус, който е носен от гълъби и символизира духовното обновление. Гълъбите често се асоциират с мира. Тук те носят и послание за любовта и милосърдието, които отецът получава в резултат на своята изповед. Светлината, която се издига над тях, е символ на Божията благодат, която просвещава пътя на вярата.

Чешмата с вода е символ на обновлението. Водата е източник на живот и вдъхновение, който ни дава сила да се пречистим и обновим душевно. Това е място, където можем да се измием от греховете си и да започнем нов път на духовност и просвещение.

Тази картина от камъни подарък за отец „Изворът на самарянката“ е не просто един изключителен подарък за отец. Тя е вдъхновяващо послание за неговата душа. Худежественото произведение носи със себе си силата на вярата, надеждата и любовта, които могат да преобразят живота на всеки един от нас. Този подарък ще бъде не само красиво украшение за дома на отеца, но и вдъхновяваща напомняне за важността на вярата и духовността в нашия живот.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: „Подарък за рибар“ , “Подарък за зъболекар” , „Подарък за футболист“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за отец „Изворът на самарянката“”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *