Подарък морски шах “Миньони”

40,00 лв.

Играта морски шах “Миньони” е с рисувани речни камъчета. Подходящ подарък за роднини и приятели. Развива моториката, стратегическото мислене и логиката.

Описание

Оригинален подарък морски шах “Миньони” с рисувани речни камъчета за любителите на популярната игра.

Играта на морски шах с фигурки от нарисувани камъчета с миньони върху дървена основа е прекрасен начин да се забавлявате и да се наслаждавате на едно класическо забавление с модерен и креативен дизайн. Тази уникална версия на играта е идеална за деца и възрастни, като предлага не само забавление, но и възможност за социализация и развитие на стратегическо мислене.

Правила на играта:
Морският шах е проста стратегическа игра за двама играчи. Всеки играч избира набор от камъчета (миньони) и се редува да поставя своите фигурки на свободно квадратче на решетката 3×3. Целта е да се поставят три от фигурките в права линия – хоризонтално, вертикално или диагонално.

Начало на играта: Изберете кой ще започне пръв. Играчите се редуват, като поставят своите камъчета на избрано от тях свободно квадратче.

Победа: Играта подарък морски шах “Миньони” приключва, когато един от играчите успее да подреди три от своите камъчета в права линия или когато всички квадратчета са заети, без да има победител, в този случай играта завършва наравно.

Ползи от играта:

Развитие на стратегическо мислене: Морският шах изисква планиране и предвиждане на ходовете на противника. Това помага за развитието на логическото и стратегическото мислене у играчите.

Забавление и социализация: Играта е чудесен начин да се забавлявате със семейството и приятелите си. Тя насърчава взаимодействието и комуникацията между играчите.

Подарък морски шах “Миньони” е уникална и забавна игра, която може да донесе радост и удоволствие на всяко семейство. Тя съчетава класическата простота на морския шах с творческия елемент на ръчно изработените фигурки и игрална дъска. Този проект е идеален за семейни забавления, подаръци или просто като начин да прекарате приятно времето си, докато развивате своите умения и въображение.

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: “Подарък за дете с динозавър” , “Подарък за деца” , “Подарък табелка за врата”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,4 кг
Размери 25 × 0,5 × 25 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък морски шах “Миньони””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *