Подарък за дете с динозавър

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за деца. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за дете с динозавър” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета.

Изключително вълнуващ и образователен подарък за всяко дете, което обича динозаврите и праисторията. Този прекрасен динозавър е ярко зелен на цвят и е покрит с тъмно зелени рогчета от главата до върха на опашката. Това го прави още по-забавен и привлекателен за децата. Във фона на картината е изобразен изригнал вулкан, който допълнително подчертава атмосферата на вълнение и опасност. Разливанията от лава и пепелта вдъхновяват въображението на детето и му предоставят възможността да се наслади на приключенията по времето на динозаврите.

В центъра на картината е изобразен динозавър, който има забавен и изразителен вид. Реалистичните детайли на динозавъра, са създадени с помощта на различни размери и форми на камъните. Подходящото им разпределение създава контурите на динозавъра и му придава приятен вид.

Сцената на паното “Подарък за дете с динозавър”, представяща типична обстановка по времето на динозаврите, придава реализъм и магия на изображението, като възбужда любопитството и въображението на детето.

Това свежо и интересно дървено пано от камъни “Подарък за дете с динозавър” е не само красиво изкуство. То е образователен инструмент, който ще вдъхнови детето да изучава историята на Земята и живота на динозаврите, като се пренася в миналото. Представлява връзката на детето с праисторията и му дава възможност да развие въображението си и любовта си към природата.

Този уникален и ръчно изработен подарък ще бъде не само красиво украшение за стаята на дете, но и ще вдъхновява за удивителния свят на динозаврите. Той представлява нещо повече от просто подарък – това е пътешествие в древни времена, което ще запази вълнението и любопитството на детето през годините.

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: “Подарък за момиче” , “Подарък за новородено момче” , Подарък за любителите на “Барбароните”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за дете с динозавър”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *