Подарък за зъболекарски кабинет

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекарски кабинет. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за зъболекарски кабинет” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Картината от камъни, изобразяваща лекарка и пациентка в зъболекарски кабинет, е изключително оригинален и подходящ подарък, който може да добави уникален декоративен елемент в кабинета. Тази чудесна картина, изработена с внимание към детайла и творческа визия, не само ще радва окото, но и ще създава по-приятна атмосфера за пациентите, които чакат за своите процедури.

Зъболекарският кабинет може да бъде място, което предизвиква страх и безпокойство у много пациенти. Картина “Подарък за зъболекарски кабинет” изработена от камъни, ще внесе усещане за уют и спокойствие в хората. Натуралните материали имат успокояващо въздействие и създават по-приятна и релаксираща атмосфера.

Тази картина е уникална и персонализирана, което я прави специален подарък за зъболекаря. Тя показва, че сте отделили време и усилия, за да подарите нещо специално, което ще добави личен и топъл щрих към кабинета на любимия доктор.

Илюстрацията може да стане чудесен разговорен елемент между зъболекаря и пациентите. Тя може да предизвика усмивки и позитивни реакции, което да направи посещението при зъболекаря много приятно.

Изображенията на камъни и сцени с миниатюрни фигурки са привлекателни както за деца, така и за възрастни. Децата ще бъдат заинтригувани от необичайния и креативен стил на картината, а възрастните ще оценят художествената стойност и оригиналността.

“Подарък за зъболекарски кабинет” е прекрасна и персонализирана творба, която ще внесе радост и уют в кабинета на зъболекаря. Тя съчетава изкуството и природата по уникален начин, като същевременно служи като символ на благодарност и уважение към професията. Тази ръчно изработена картина не само ще внесе уют и спокойствие, но и ще създаде по-приятна атмосфера за всички пациенти, които прекрачват прага на кабинета.

Може да разгледате други подаръци подходящи за зъболекари: “Подарък за зъболекар” , “Подарък за жена зъболекар” , “Подарък за лекар (зъболекар)”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за зъболекарски кабинет”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *