Подарък за деца

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за деца. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за деца” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета.

Тази весела и красива сцена представлява свят на мечти и фантазии, където животните могат да летят и да се забавляват заедно във въздушния балон. Със своята ярка и живописна визия, това дървено пано ще бъде прекрасно украшение за детската стая и източник на вълнуващи истории и игри.

Слонът, със своята мощна и устойчива природа, символизира сила и стабилност. Той е представител на защитата и грижата, които децата могат да усетят в своите близки и приятели. Лъвът е символ на смелост и воля. Той представлява силата на децата да се изправят срещу предизвикателствата и да преодоляват трудностите в живота. Зебрата е символ на индивидуалност и уникалност. Със своите черно-бели ивици, зебрата ни напомня, че всеки един от нас е различен и особен по свой уникален начин. Жирафът е символ на височина и стремеж към високи цели. Със своите дълги крака и висока врата, жирафът ни напомня за възможността да се вдигнем над обичайните ограничения и да постигнем нещо велико.

Летящият балон, който носи в себе си тези четири символични животни, е образ на свободата и възможностите. Той представлява способността на децата да изразяват своите мечти и фантазии.

Фона на паното “Подарък за деца” е представен като полянка с цветя и синьо небе. Придава усещане за красота и спокойствие. Ярките цветове на цветята и небето създават весела и оптимистична атмосфера, която привлича вниманието на децата и ги кара да се чувстват щастливи.

Това дървено пано от камъни “Подарък за деца” е перфектен подарък за тези, които обичат животните и приключенията. Те ще се наслаждават на тази весела и красива творба. Тя ще им позволи да се потопят в свят на въображение и забавление.

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: Подарък за любителите на “Замръзналото кралство” , “Подарък за новородено момче” , “Подарък за сестра”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за деца”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *