Подарък за баба за рожден ден

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за баба. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за баба за рожден ден” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

“Подарък за баба за рожден ден” изобразява баба и внуче, танцуващи пред Айфеловата кула в Париж. Изключително оригинален и емоционален жест. Тази ръчно изработена картина съчетава изкуството и природата по уникален начин. Същевременно символизира силната връзка между бабата и внучето и споделените им моменти на радост и любов.

Създава силна емоционална връзка между дарителя и получателя. Тя символизира любовта, радостта и споделените моменти между бабата и внучето. Такава картина може да предизвика мили спомени и емоции, свързани със специални моменти, прекарани заедно.

Тази картина е уникална и персонализирана, което я прави специален подарък. Ръчно изработените детайли и вниманието към специфичните характеристики на бабата и внучето показват, че сте отделили време и усилия, за да създадете нещо специално и значимо.

Картината не само е емоционално значима, но и изключително красива. Тя ще бъде чудесно допълнение към декора на всяка стая. Светлите цветове и детайлната работа ще добавят естетика и топлина в дома на бабата.

Тази чудесна картина може да стане разговорен елемент, който бабата ще показва на гостите си. Тя ще бъде повод за споделяне на истории и спомени за пътувания и приключения, както и за връзката между поколенията в семейството.

Тази ръчно изработена картина “Подарък за баба за рожден ден” съчетава изкуството и природата по уникален начин, като същевременно символизира любовта, радостта и споделените моменти между поколенията. Тя е не само красива декорация, но и израз на внимание, грижа и уважение към бабата. Такъв страхотен подарък ще бъде високо оценен и ще носи радост и вдъхновение в дома на бабата всеки ден.

Може да разгледате други подаръци подходящи за баба: “Подарък за жена на 60” , „Подарък за жена за рожден ден“ , “Подарък за Цветница за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за баба за рожден ден”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *